פיתוח ישראלי מוכח מחקרית בשיתוף חוקרי מוח ונוירופסיכולוגים, שיאמן ויחזק את הזיכרון, הקשב ועיבוד המידע שלך.
התרגילים השונים הנמצאים בתוכנה מאמנים יכולות קוגניטיביות שונות,
כדי להביא אותך לתפקוד מיטבי ולשפר את איכות החיים שלך.
זיכרון לטווח הארוך, זיכרון לטווח קצר וזיכרון עבודה הם יכולות חיוניות וקריטיות לתפקוד מיטבי. שליפת מילים וזכירת פרצופים הן רק חלק ממשימות היום-יום המתבססות על יכולת הזיכרון.
היכולת להפנות תשומת לב למידע מסוים, כאשר הקשב חד, אנחנו יכולים להחליט איזה מידע לקלוט ואיזה לעבד. הקשב קריטי כאשר אנו במרחב או בנהיגה.
זהו התהליך הראשוני של זיהוי וניתוח שהמוח עושה ובו יש שימוש בזיכרון לטווח ארוך. ככל שהעיבוד של המוח יהיה יעיל יותר, מהירות העיבוד תהיה יותר גבוהה וכך תתאפשר תגובה מהירה וחדה יותר.
מכירים לעומק את התוכנה ואת התכנים המוצעים בה.
מקבלים גישה לאימון ניסיון בתוכנה ללא עלות
התוכנה כבר תעשה את העבודה ותתאים את רמת
האתגר ליכולות שלך
המוחות מאחורי התוכנה
אפקטיבייט רתמה חוקרי מוח, נוירופסיכולוגים-קליניים, מפתחי אינטליגנציה מלאכותית ומומחי UX ליצירת התוכנה. המטרה, לשלב את ידע מדעי וטכנולוגי כדי ליצור אימון קוגניטיבי ממוחשב הנותן מענה לקושי בשליפת מילים, פגיעה בזיכרון לטווח קצר ויכולות נוספות הנפגעות עם העלייה בגיל.
ביקורות מגוגל
EXCELLENT Based on 556 reviews Dina Horn (Enjoy Israel in 3D)2023-10-06Trustindex verifies that the original source of the review is Google. שלום, שמי דינה, ואני מתרגלת את תוכנת האפקטיבייט מזה יותר משנתיים. אני מרגישה שהתירגול בתוכנה מחזק מספר כישורים, כמו ניתוח נתונים מהיר יותר, תפישה מרחבית ועוד. מהתוכנות שניסיתי, "אפקטיבייט" עוקפת את כולן בסיבוב" .... זאת הכי מאתגרת ומפתחת את דרך המחשבה, ומחזקת מן הסתם גם את הביטחון העצמי. anat levy2023-10-05Trustindex verifies that the original source of the review is Google. תוכנה מצויינת, ידידותית ומאתגרת את המוח. אני מתנסה חודשיים ומרגישה שיפור ניכר בריכוז, בזיכרון ובקשב. הרצאות מאלפות ומלמדות של חוקרים, רופאים ומדענים. ממש מומלץ!!! Shlomo Fayerman2023-10-05Trustindex verifies that the original source of the review is Google. אני עושה אמון מוחי כבר 7 חודשים ועם התוצאות החיוביות אי אפשר להתווכח. ממליץ בחום. מיכל אדרי2023-10-05Trustindex verifies that the original source of the review is Google. תוכנה נהדרת שעזרה לי המון בשיפור הזיכרון 👏 Gadi & Ora Cohen2023-10-05Trustindex verifies that the original source of the review is Google. תוכנה נהדרת לאימון ושיפור הזיכרון, מהירות תגובה, התמצאות, ועוד יכולות שמשמשות אותנו בחיי היום יום. ממליצה בחום על חברת אפקטיבייט, שמתאימה את היכולות ומשדרגת את הקושי בהתאם לקצב האישי של המשתמש. נהדר!! Josef More2023-10-05Trustindex verifies that the original source of the review is Google. 86 YEARS OLD I DON'T MISS THE LAST 19 MONTHS OF TRAINING EVERY DAY! BECAUSE IT HELPS ME TO MAINTAIN MY BRAIN CAPABILITIES IT IMPROVES MY MEMORY CAPABILITY AND MY SHARPNESS. LET ME ADD.FOR PERSONAL REASONS I SEAZED FOR 2 MONTH TRAINING .AND LOST 20-30% OF THE SCORING-ACHEAMENTS ONCE I RETURNED TO DAILY TRAINING .I AM SUCCSESFUL TO BUILD BETTER MENTAL CAPABILITIES
מעטפת להצלחה שלך
יצרנו את השילוב המדויק שיעניק לך מגוון כלים לחיזוק התפקודים הקוגניטיביים
במהלך השיחה נעניק לך הסבר מקיף ומעמיק על ההתמצאות בתוכנה
נציגי שירות הלקוחות שלנו זמינים עבורך כדי לפתור לך כל בעיה או שאלה שתעלה
התוכנה לומדת את רמת הקושי והאתגר שלך ויוצרת תוכנית אימונים הייחודית רק לך
שאלות ותשובות
אפקטיבייט מאפשרת למתעניינים בתוכנה לבצע אימון ניסיון חינמי ללא כל התחייבות. אימון הניסיון לא יהיה מותאם אישית, מכיוון שלתוכנה נדרש פרק זמן ארוך יותר על מנת ללמוד את המשתמש, אך עדיין, ניתן יהיה להתרשם מהחוויה ומהתרגילים.
ראשית, מהי קוגניציה? היכולות הקוגניטיביות שלנו הן למעשה כל התפקודים שהמוח שלנו צריך כדי לקלוט מידע מהעולם החיצון, לעבד אותו, ולהגיב בהתאם אליו. יש הרבה מאד פונקציות קוגניטיביות, חלקן נחלשות עם הגיל וחלקן לא.
המערכת של אפקטיבייט מתמקדת בתפקודים הקוגניטיביים שנוטים להיחלש עם הגיל, ובאופן ספציפי זיכרון עבודה, קליטת מידע ושליפת מידע, תפקודי קשב ניהוליים (כגון גמישות קוגניטיבית ואינהיביציה), וקשב חזותי.
היכולות הללו בעלות השפעה מצטברת על תפקודי היומיום ועל איכות החיים, והן מיתרגמות ליכולות גדולות יותר כגון ניהול כספים, התניידות, התמצאות, נטילת תרופות וכיוצא בזאת.
מחקרים מצאו שאימון היכולות הללו תורם לביצוע משימות יומיומיות ומשפר את איכות החיים.
אפשר לגשת לאימון שלנו מכל מכשיר: סמארטפון, טאבלט, מחשב נייח או לפטופ. אנו ממליצים להשתמש במחשב או בטאבלט כי הם מאפשרים הצגה על מסך גדול יותר.
על מנת לתמוך במערכת בצורה אופטימלית אנו ממליצים להשתמש במכשיר מ-5 השנים האחרונות.
התשובה על השאלה הזאת מתחלקת לשני חלקים.
ראשית, הקונספט הכללי של אימון קוגניטיבי נבחן במחקרים רבים, כולל מטא אנליזות (ניתוח המשלב מספר מחקרים בו זמנית), שמצאו כי אימון קוגניטיבי הוא יעיל גם עבור התפקודים שהוא מאמן, וגם בר העברה לתפקודים אחרים.
העברה זו תקרה אם האימון הקוגניטיבי יענה על כמה עקרונות בסיסים, כגון התאמה אישית, עליה הדרגתית ברמת הקושי, לחץ זמן, הפשטה ועוד.
מחקר אמריקאי שנעשה על כ-3,000 בני אדם, מצא שאימון קוגניטיבי שנעשה לפי העקרונות הנ"ל מעניק יתרון תפקודי שנשאר מובהק גם עשור אחרי האימון. זה מתבטא גם בדברים שלא היינו חושבים שהם קשורים, כמו הורדת הסיכוי למעורבות בתאונות דרכים או הפחתת תסמיני דיכאון.
החלק השני של התשובה מתייחס למחקרים שנעשו ספציפית על אפקטיבייט. נכון לסוף שנת 2023 פורסם מחקר אחד בכתב עת מדעי עם ביקורת עמיתים. המחקר בהובלתו של הפרופסור בועז בן דוד מאוניברסיטת רייכמן, בדק את יעילות האימון הקוגניטיבי של אפקטיבייט ביצירת שיפור במשימה שלא התאמנו עליה – מה שמכונה "העברה רחוקה".
במחקר אקראי מבוקר, צוות המחקר בחן בקרב 20 מבוגרים האם יכולת ההבחנה השמיעתית שלהם השתפרה אחרי 6 שבועות אימון באפקטיבייט בתרגילים חזותיים בלבד, ללא אימון שמיעתי. את התוצאות השוו לקבוצת ביקורת אקטיבית של 20 מבוגרים נוספים.
תוצאות המחקר נמצאו מובהקות: לאורך 6 שבועות הניסוי יכולת ההבחנה השמיעתית של קבוצת הניסוי השתפרה הרבה יותר מאשר אצל קבוצת הביקורת. ההבדל שנמצא מרמז על שיפור בתהליך הקשבי של הבחנת המילה מרעש הרקע.
מסקנת החוקרים היא שהממצאים מעידים שהתקיימה העברה רחוקה באימון של אפקטיבייט. ההשפעה הפוטנציאלית על חיי היומיום היא עצומה: רבע שנייה זה מה שיכול לעשות את ההבדל בין לפספס מילים שנאמרות בשיחה ולבסוף להתייאש ולנשור ממנה, לבין להצליח להישאר מעורב בשיחה לאורך זמן.
המוח הגמיש
התפתחות המוח בכל שלבי החיים
מחקרים בעשור האחרון מראים כי המוח שלנו יכול להשתנות לאורך כל חיינו. כאשר אנו לומדים דברים חדשים כמו שפה, או ניגון על כלי נגינה אנו מעודדים יצירת קשרים מוחיים חדשים ואלו יובילו לשיפור ביכולות הקוגניטיביות.
החיווט והשינוי של הקשרים הקיימים במוח, באמצעות למידה ודפוסי התנהגות חדשים זוהי הגמישות המוחית. דרך נוספת לעידוד יצירת קשרים חדשים במוח היא באמצעות אימון קוגניטיבי.