האם המוח שלכם מקבל את האימון הנכון? 

שי גרנות, מנכ"ל אפקטיבייט, בראיון
זמן קריאה: 1 דקות

רובנו משקיעים המון אנרגיה וכסף בשמירה על הגוף: אנחנו מקפידים על תזונה, סופרים צעדים, הולכים לחדר כושר ומנסים לישון טוב. אבל מה לגבי המוח שמנהל את הכל? לעיתים קרובות אנו נוטים לחשוב ששמירה על זיכרון חד ופוקוס קשורה בעיקר לגנטיקה, או לכל היותר לפעילויות פנאי כמו פתירת תשבצים ומשחקי קופסה. 

אבל המדע המודרני מוכיח שרבים מאיתנו פשוט טועים.

בעוד שבעבר נתפס המוח כאיבר סטטי החווה נסיגה תפקודית עם הגיל, חקר המוח המודרני מציע תמונה שונה לחלוטין. גילוי הנוירופלסטיות (גמישות מוחית) מראה כי המוח שומר על היכולת להשתנות, להתחדש ולפתח רשתות עצביות חדשות לאורך כל חיינו. תהליך זה מתרחש כאשר מאלצים את המוח לצאת מאזור הנוחות שלו באמצעות גירויים קוגניטיביים חדשים ועקביים. 

שי גרנות, מנכ”ל אפקטיבייט, התארח באולפן של עודד מנשה לשיחה מרתקת ומעוררת מחשבה שמשנה לחלוטין את הדרך שבה אנחנו תופסים את תהליך ההזדקנות (Longevity). הראיון עושה סדר ומספק הצצה לכלי האימון מבוסס המחקר של אפקטיבייט.

צפו בסרטון

 

תגיות

המאמר עניין אותך?

המאמר עניין אותך?

0
0

מאמרים לפי קטגוריה

באותו נושא

תוכנת האימון הקוגניטיבית של אפקטיבייט

בואו לנסות בעצמכם!

מה אומרים עלינו

אילנית גולד

" אני ממליצה לכל החברים שלי, וגם לאנשים שמרגישים שהזיכרון שלהם נחלש"

יעקב טרפוצ'ניק

" well spent money, זאת אומרת שזה כסף שמושקע נכון לדברים שעוזרים לי. אז אני ממליץ לכל אחד שהגיע לגיל הזה, שילך וירכוש את התוכנה "

יעקב שכטר

"מה שגרם לי להתחיל להתאמן באפקטיבייט, זה משום שכל בן אדם בגיל השלישי חושש לדעתי, מירידה בקוגניציה. אני ממליץ להרבה חברים שלי"

דפנה זוסמן שניצר

"אני חושבת שזה מאוד מתאים לאנשים שמתמודדים עם קריירה או עם עומסים. אני מרגישה שזה מחדד אותי, שזה ממקד אותי"

רחלי לרנר

"אני מתאמנת כבר מעל שלוש שנים. אני מתאמנת כל יום בבוקר בשעה קבועה, וממש נהנית מזה, באמת זה כל כך עוזר לי, זה פשוט עושה שינוי נהדר"

שרי רשנסקי

"אני חושבת שזה נותן המון, גורם לי להרגיש יותר ממוקדת, יותר מפוקסת. זה כמו שמישהו עושה הליכה, אז הוא מרגיש יותר ערני. אני מרוצה וממליצה"

ליליאנה פסטרנק

" אני מתאמנת כמעט כל יום באפקטיבייט. זה גם מעניין, זה גם משחקים, זה גם עוזר למוח. זו תוכנה מושלמת"

רוני ג'רפי

"יש לי רקע במשפחה, אבי כבר חמש שנים סובל מדמנציה. אפקטיבייט, כמו שאני רואה את זה, נותנת מענה ומשפרת יכולות"

איריס לוי

"תוכנה מאוד מאוד קלה ומאוד מגוונת, אף פעם לא משעממת כי כל יום צצים לי הפתעות חדשות על המסך, מומלץ מאוד"

מירב ימיני

"בכל הזדמנות שיש לי אני מכניסה את אפקטיבייט"

אברהם דקל

"החלטתי להכניס את התרגול באפקטיבייט יום יום. נהניתי מהיכולת שלי לתפקד ברמה יותר גבוהה"

×

השאירו פרטים ומבטיחים שלא נשכח אתכם

צפו

דילוג לתוכן